Hyvän pizzan salaisuus OSA;III Uudelleen lämmitys

OSA III; Uudelleen lämmitys

Monet valmistavat omia pizzoja kotona ja monet uudelleen lämmittää pakaste- tai valmispizzoja.

Voit uudelleen lämmittää pizzan monella eri tavalla, jotkut laittavat sen mikroon, toiset taas ovat himo grillaajia ja grillaavat pizzansa ja jotkut käyttävät perinteistä uunia. Tässä kirjoituksessa tulemme kertomaan mitä eroa on uudelleen lämmityksessä ja mikä on meidän pizzamme kannalta suositeltava vaihtoehto.

Uudelleen lämmittäminen on tärkeä osa pizzan makuelämystä, on olemassa suuria eroja jos lämmittää pizzan mikrossa, grillissä tai uunissa. Vaikka kaikki vaihtoehdot toimivat hyvin, niin olemme vuosien varrella huomanneet isoja eroja uudelleen lämmityksessä.

Uudelleen lämmitys mikrossa on hyvin tavallista mutta ongelmana on, että kosteus muuttaa pizzan koostumuksen ja pahimmassa tapauksessa pohjasta tulee aivan liian kostea.

Grillaus on suosittu vaihtoehto varsinkin kesällä, monet lapsiperheet laittavat nopeasti grillin päälle ja pizza ritilälle, varsin nokkela ja maukas vaihtoehto pizzan lämmityksessä. Jos haluat itse kokeilla, niin suosittelemme, että laitat grillin päälle kovalle lämmölle ja annat sen kuumentua pari minuuttia, kun grilli on lämmin, vähennä kaasua tai vastaavasti siirrä hiilet yhteen nurkkaan, laita pizza ritilän päälle ja anna sen olla niin kauan, kunnes pizza on lämmin. Lopputulos on hyvin samanlainen kuin uunissa lämmittämällä.

Viimeinen kokeilemamme vaihtoehto on lämmittää pizzaa perinteisessä uunissa. Itse suosittelemme uudelleen lämmitystä uunissa.  Uunissa pizza paistuu tasaisesti ja takaa täydellisen lopputuloksen, näin pizza säilyttää koostumuksensa parhaiten.

Vaikka suositellemme uunia, niin voit silti käyttää muitakin menetelmiä lämmittääksesi ja nauttiaksesi pizzasi.

Herkuttele Dennis-pizzasi omalla tavallasi, vaikka kylmänä, jos siltä tuntuu. =)

a.p

Pin It on Pinterest