Lihan marinointi

dennis_respa (8)

Salaatinkastike lihanmarinointiin

Marinadi soveltuu myös yhtä hyvin kalalle ja äyriäisille.

VINKKI 1:

  1. Pilko valkosipuli sekä basilika ja lisää ne lihojen päälle
  2. Lisää päälle valkosipulisalaatinkastiketta ja sekoita
  3. Siirrä uunivuokaan ja kypsennä 200astetta 30 min
  4. Viimeistele kastikkeella ja tuoreilla yrteillä

VINKKI 2:

  1. Leikkaa kevätsipuli pieniksi paloiksi ja levitä pihvien päälle
  2. Lisää päälle Ranskalaista salaatinkastiketta ja sekoita
  3. Paista voissa kauniin ruskeaksi
  4. Viimeistele kastikkeilla ja tuoreilla yrteillä

Marinadi soveltuu myös yhtä hyvin kalalle ja äyriäisille.

Katso reseptivideo linkistä: Salaatinkastike lihanmarinointiin

Pin It on Pinterest