Blogi

  • Hyvän pizzan salaisuus OSA;III Uudelleen lämmitys

    Hyvän pizzan salaisuus OSA;III Uudelleen lämmitys

    OSA III; Uudelleen lämmitys Monet valmistavat omia pizzoja kotona ja monet uudelleen lämmittää pakaste- tai valmispizzoja. Voit uudelleen lämmittää pizzan monella eri tavalla, jotkut laittavat sen mikroon, toiset taas ovat himo grillaajia ja grillaavat pizzansa ja jotkut käyttävät perinteistä uunia. Tässä kirjoituksessa tulemme kertomaan mitä eroa on uudelleen lämmityksessä ja mikä on meidän pizzamme kannalta suositeltava vaihtoehto. Uudelleen lämmittäminen on tärkeä osa pizzan makuelämystä, on olemassa suuria eroja jos lämmittää pizzan mikrossa, grillissä tai uunissa. Vaikka kaikki vaihtoehdot toimivat hyvin, niin olemme vuosien varrella huomanneet isoja eroja uudelleen lämmityksessä. Uudelleen lämmitys mikrossa on hyvin tavallista mutta ongelmana on, että kosteus muuttaa pizzan koostumuksen ja pahimmassa tapauksessa pohjasta tulee aivan liian kostea. Grillaus on suosittu vaihtoehto varsinkin kesällä, monet lapsiperheet laittavat …Lue lisää
  • Hyvän pizzan salaisuus. Osa II; Täytteet

    Hyvän pizzan salaisuus. Osa II; Täytteet

    Pizzassa voi olla erilaisia täytteitä ja monilla on oma suosikkipizzansa. Täytteissä on eroja, kuten pizzapohjissakin.Meidän mielestämme täytteiden pitää olla korkealaatuisia ja maukkaita; herkullista tomaattikastiketta, maukasta lihaa ja suussa sulavaa juustoa. Hyvän kastikkeen tehtävä on yhdistää pizzan kaikki raaka-aineet. Ilman tomaattikastiketta pizza kuivuisi ja olisi mauton. Tiesitkö että meidän tomaattikastike on pysynyt lähes samana jo 40 vuoden ajan? On se sitten kana-, nauta- tai kasvistäytteinen pizza, laadun huomaa mausta. Sama pätee juustossakin, oikea juusto on aina parempaa, kuin juustovalmiste. Me emme tingi laadusta! Olemme ylpeitä tehdessämme asioita omalla tavallamme, käytämme niin paljon suomalaisia raaka-aineita kuin mahdollista, ”ruokaa omasta maasta”-lippu takaa sen. Herkullinen tomaattikastike, maukkaat täytteet ja laadukas juusto, se on meille hyvän pizzatäytteen salaisuus.Lue lisää
  • Hyvän pizzan salaisuus OSA I; Pohja

    Hyvän pizzan salaisuus OSA I; Pohja

    OSA I; Pohja Miten saat pizzapohjan maistumaan hyvälle? Mitkä ovat ne ominaisuudet mitä etsimme hyvässä pohjassa? Emme voi puhua muiden puolesta, mutta ainakin meidän puolestamme hyvässä pohjassa on makua, rapeutta, se on tarpeeksi ohut ja paistettu oikein. Ei mikään taikinapallo, joka jää kitaan kiinni roikkumaan.   Hyvässä pohjassa käytetään oikeanlaisia raaka-aineita, kuten laadukkaita jauhoja ja sopivassa suhteessa suolaa ym. makua antamaan. Vaivataan niin kauan että ainekset sekoittuvat kunnolla, tästä syntyy hyvää elastisuutta ja elämää taikinaan.   Se on meidän, hyvän pizzapohjan salaisuus.  Lue lisää

Facebook

Saimme Seinäjoelta asiakkaalta kiitokset! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Täällä Seinäjoella oli Prismassa perjantaina 29.12.2017 Dennis pizza -esittely. Sain siellä ensimmäisen kerran elämässäni maistaa Dennis-pizzaa. Kuulin konsulentiltä Denniksen tarinan ja sen, että se on kotimainen tuote, vaikka resepti onkin ilmeisesti italialainen - sieltähän pizza on kotoisinkin. Innostuin ostamaan Suprimo-, Alla Pollo- ja Jauhelihapizzat. Suprimo- ja Alla Pollo-pizzat lämmitettiin jo samana päivänä uunissa. Odotin, että pizzat maistuvat hyvälle, enkä pettynyt: ne olivat tosi maukkaita ja ravitsevia! Tänään - viikkoa myöhemmin - otin myös tuon Dennisín Jauhelihapizzan pakkasesta. Annoin sen sulaa sähkölieden päällä pellillä niin kauan, kuin uuni lämpeni, sitten lämmitin sen uunissa. Pizzasta tuli voileivän kaltaista, sitä pystyi hyvin syömään kädestä ja sen makuasteikko oli laaja-alainen. Paljon kiitoksia Dennisílle Seinäjoen Prisman pizzaesittelystä - Dennisin nimi jäi mieleeni ja siihen yhdistyi positiivinen mielikuva!

Näytä Facebookissa
·Jaa

Koko Denniksen väki hiljenee joulun viettoon. Toivotamme kaikille hyvää ja rauhallista joulua. =) ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Twitter

[fts twitter twitter_name=Dennis85FF]

Pin It on Pinterest