Dennis Food Factory

Tarjoamme laadukkaita raaka-aineista käsintehtyjä tuotteita, perinteitä kunnioittaen.
Tarinamme sai alkuunsa vuonna 1985, mutta meidän juuret ulottuvat vuoteen 1975, kun ensimmäinen Pizzeria Dennis avattiin Turussa.  Nyt, monta kymmentä vuotta myöhemmin, työllistämme yli 20 ammattilaista, tuotevalikoimamme on laajentunut entisestään, ja tuotantomme on kehittynyt vastaamaan tämän päivän tarpeita ja haasteita.

Perinteet eivät kuitenkaan ole unohtuneet, sillä teemme edelleen paljon käsin. Tänä päivänä valikoimaamme kuuluu pizzojen lisäksi herkulliset kastikkeet ja bagelit.
Haluamme tarjota sinulle ainutlaatuisia makuelämyksiä, käyttämällä tuotteissamme vain parhaimpia raaka-aineita, siksi jokainen tuotteemme on hyväksytty Dennis-leimalla, joka takaa tuotteidemme korkean laadun.

Vaikka meidän Kaarinan tehtaan perustamisvuosi on -85, niin brändimme on jo 40 vuotta vanha.
Meille arvot ovat aina olleet tärkeitä ja vuosi 2014 oli isojen muutosten vuosi niiden kehittämisessä eteenpäin. Teimme paljon töitä arvojemme eteen ja lopputulos tulee näkymään monta vuotta eteenpäin.

Korostimme entisestään meidän omia arvoja, jotka ovat kotimaisuus, ammattimaisuus, käsityö ja lisäsimme vielä pari uuttakin tuomaan kasvua, innovatiivisuus on yksi tärkeimpiä uusista arvoistamme: se takaa, että emme jää paikoillemme.

Neljäkymmentä vuotta on kulunut ja nyt kutsumme teidät mukaan kirjoittamaan seuraavat vuodet kanssamme, jakamaan toiveenne ja kertomaan tarinanne meille.

Tehdään seuraavista 40 vuodesta ikimuistoiset yhdessä!

Käsityönä valmistettu

Käsintehty vs. robotti… Meidän mielestä aina käsintehty…

Pitkät perinteet

Perinteitä on aina hyvä olla… Meillä niitä on 40 vuoden edestä.

Pin It on Pinterest